14 zile drept de retur

14 zile drept de retur

Produsele achizitionate la distanta (online/telefonic) se pot returna conform O.G. 130/2000 (drept de denuntare unilaterala).
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile de transport pentru returnarea produsului.
Singurele conditii sunt ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat si sa fie insotit de formularul de retur completat integral.

Este necesar sa ne anuntati in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului daca doriti sa returnati produsul, utilizand formularul de contact / email office@quickdeli.ro
Returnarea se poate face doar prin firma de curierat Fan Courier! (produsele nu se vor returna cu POSTA ROMANA)
Nu primim colete cu ramburs!

In maxim 15 zile de la data returnarii vom inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar, pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN, alcatuit din 24 de caractere si de numele titularului de cont. Toate aceste informatii vor fi completate in formularul de retur de mai jos.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client.
Restituirea se face doar pe valoarea produsului (Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport – atat cele de expediere, cat si cele de returnare).

Se intampla sa refuzi sau sa uiti sa ridici coletul?

Sigur nu te-ai gandit pana acum la impactul asupra mediului inconjurator: materiale irosite pentru ambalare, masini in trafic pentru livrare, munca oamenilor din depozit care pregatesc produsul ca mai apoi sa-l despacheteze si mai ales, gandeste-te la acel client care s-ar putea bucura de produsul blocat.

DE 30 DE ANI ÎMPREUNĂ
Magazinul nostru împlinește 30 ani iar cu această frumoasă ocazie vrem în primul rând să vă mulțumim că sunteți alături de noi. Îmbrăcați de sărbătoare vă așteptăm cu rafturile mai pline ca niciodată cu bunătăți noi și interesante. La mulți ani QuickDeli!