Politica prelucrării datelor cu caracter personal

Potrivit art. 19 si 20 din Legea nr. 677/2001, modificata si completata, SC COMAT COMSERV SRL aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Societatea comerciala SC COMAT COMSERV SRL, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client sau vizitator care acceseaza site-ul in scopul achizitionarii produselor prezentate sau in scopul obtinerii cardului de fidelitate. Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC COMAT COMSERV SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC COMAT COMSERV SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date, prin cerere scrisa, datata si semnata online la adresa suport@quickdeli.ro

Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de a livra produsele comandate din cadrul magazinului online, de a va acorda card de fidelitate si de a comunica informatii utile cu privire la produsele comercializate, dupa caz, informatii despre solutionarea cererilor, intrebarilor sau de reclamatii/sesizari facute de catre dumneavoastra. SC COMAT COMSERV SRL nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice).

Securitatea datelor colectate si procesate

SC COMAT COMSERV SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale �n vigoare. Inregistrarea si autentificarea in baza noasta de date implica user si parola, toate datele fiind strict controlate pana la stergerea acestora.

Feedback

Utilizatorii www.quickdeli.ro pot posta comentarii, pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact si vor fi folosite tin�nd cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

DE 30 DE ANI ÎMPREUNĂ
Magazinul nostru împlinește 30 ani iar cu această frumoasă ocazie vrem în primul rând să vă mulțumim că sunteți alături de noi. Îmbrăcați de sărbătoare vă așteptăm cu rafturile mai pline ca niciodată cu bunătăți noi și interesante. La mulți ani QuickDeli!