Alte Delicii asiatice care s-ar putea să-ți placă
Ingrediente: faina de GRAU 68.7%, apa, sare, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, amidon de porumb, turmeric.
Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.
Declaratie nutritionala la 100 g (valori medii): valoare energetica 1165 kJ / 278 kcal, grasime 0.7 g (din care acizi grasi saturati 0.1 g), glucide 58 g (din care zahar 0.3 g), proteine 7.7 g, sare 0.8 g.
Preparare: puneti taiteii in apa fierbinte si fierbeti-i timp de 5-7 minute. Scurgeti-i si caliti-i in tigaie impreuna cu alte ingrediente sau puneti-i in supa.
A se pastra intr-un loc ferit de caldura si umiditate.
Tara de origine: Cehia.
Producator: Heuschen & Schrouff OFT B.V., Landgraaf, Olanda.
Imagine cu sugestie de prezentare.
Ingrediente: faina de GRAU 82%, amidon de porumb, ulei de palmier hidrogenat in totalitate, amidon de tapioca modificat, sare, zahar, drojdie uscata.
Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.
Declaratie nutritionala la 100 g (valori medii): valoare energetica 1797 kJ / 426 kcal, grasimi 7.5 g din care acizi grasi saturati 6.3 g, glucide 75 g din care zaharuri 4.1 g, proteine 12 g, sare 0.82 g.
Instructiuni de folosire: Pulverizati apa peste pesmet. Presarati sare si piper peste creveti. Treceti crevetii prin faina de grau si apoi prin ou batut. Acoperiti-i cu pesmet Panko si prajiti-i la 180 grade Celsius pana se rumenesc.
Pastrati produsul intr-un loc uscat si racoros.
Produs in Thailanda de Globo Foods ltd.
Imagine cu sugestie de prezentare
Fermentat natural, fara adaos de glutamat sau coloranti.
Sosul de soia light Pearl River Bridge este unul dintre cele mai folosite si populare sosuri de soia.
Se poate folosi pentru condimentat si finisat. Este putin sarat, dar are gust intens.
Ingrediente: apa, soia, sare, faina de grau, conservant: sorbat de potasiu.
Alergeni: contine gluten si soia!
Caracteristici: Halal.
A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider.
Sticla: 500 ml
Producator: Pearl River Bridge, China
Sosul de peste se foloseste pe scara larga in bucataria tailandeza si vietnameza.
Se obtine prin fermentarea unor pesti mici (ansoa), bogati in proteine, impreuna cu sare, timp de cateva luni. Lichidul rezultat este maturat in butoaie de lemn inca o perioada de pana la doi ani.
Culoarea are tonuri brun-deshise.
Are aroma intensa de peste, cu note de hribi uscati.
Gustul este placut, sarat, usor dulceag, gustul de peste nefiind coplesitor.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.