Alte Delicii asiatice care s-ar putea să-ți placă
- Kikkoman naturally brewed soy sauce este un sos de soia preparat natural
- Ambalaj: sticlă de sticlă
- Gramaj: 150 mililitri
- Formă de prezentare: lichidă, transparentă
- Culoare: maro – roșiatică
- Nu conține aditivi artificiali
- Nu conține coloranți
Ingrediente: amidon de porumb, apa, stabilizator: E452.
Instructiuni de preparare: se clatesc taiteii, se scurg si se adauga in supa cand fierbe sau in alte mancaruri.
Declaratie nutritionala la 100 g (valori medii): valoare energetica 1541 kJ / 363 kcal, grasime 0,0 g (din care acizi grasi saturati 0,0 g), glucide 89,0 g (din care zahar 0,0 g), proteine 0,0 g, sare 0,0 g.
A se pastra intr-un loc ferit de caldura si umiditate.
Tara de origine: Filipine.
Ingrediente:
1.Mochi cu susan: maltoza, pasta de susan 20% (susan 53.2%, arahide, fasole rosie, zahar, glucoza, emulsificator: E471, ulei de soia, arome, sare), pudra de orez glutinos 15.2%, zahar, susan 3%, apa, conservant: E200, emulsificator: E471, agent de ingrosare: E415.
2.Mochi cu arahide: maltoza, pasta de arahide 19.5% (arahide 88.1%, zahar, ulei de soia, sare, arome), pudra de orez glutinos 15.2%, zahar, pudra de arahide 2.5%, apa, faina din soia, glucoza, emulsificator: E471, conservant: E200, agent de ingrosare: E415.
3.Mochi cu fasole rosie: maltoza, pasta de fasole rosie 20% (fasole rosie 42.6%, maltoza, zahar, ulei de soia), pudra de orez glutinos 15.2%, zahar, pudra de cartofi, apa, conservant: E200, agent de ingrosare: E415, emulsificator: E471.
Atentie alergeni: contine susan, arahide, soia.
Poate contine urme de gluten si alte fructe cu coaja.
Mod de pastrare/Sugestie de preparare:
A se pastra la loc uscat si racoros.
Ingrediente: alge de mare uscate.
Declaratie nutritionala la 100 g (valori medii): valoare energetica 1598 kJ / 381 kcal, grasime 2.5 g (din care acizi grasi saturati 0.7 g), glucide 46 g (din care zahar 2.1 g), proteine 43 g, sare 0.79 g.
Preparare: intindeti o foaie de alge pe o rogojina de bambus, puneti orez pe ea si presati-l cu mana. Peste stratul de orez puneti legumele favorite, creveti, castraveti, etc. Cu ajutorul rogojinii de bambus presati ruloul de sushi pana cand obtineti o forma ferma. Modelati ruloul cu degetele si taiati-l in 6 – 8 bucati.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.