Alte Products care s-ar putea să-ți placă
Kimchi clasic se face din mai multe straturi de frunze de varză chinezească, care se îndeasă într-un vas mare de lut cu praz, usturoi, ghimbir, ardei iuţi roşii şi peşte sărat şi se acoperă cu o marinată.
Iute şi crocantă, varza kimchi şi-a câştigat reputaţia internaţională, devenind sinonimă cu bucătăria coreeană.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Ingrediente:
- Maltoza, pasta de fasole rosie 27% (fasole rosie 42.6%, maltoza, zahar, ulei de soia), faina de orez glutinos 13.2%, zahar, pudra de cartofi, apa, arome, conservant: E202, emulsifiant: E471, agent de ingrosare: E415.
Poate contine urme de gluten, arahide, nuci si seminte de susan.
Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.
Greutate neta: 210g
Tara de origine: Taiwan
Ingrediente: faina de orez 99.5%, sare.
Se folosesc la prepararea spring rools (rulourilor din foi de orez) si a mancarurilor orientale.
Declaratie nutritionala la 100 g (valori medii): valoare energetica 1479 kJ / 354 kcal, grasime 0 g din care acizi grasi saturati 0 g, glucide 81 g din care zaharuri 0 g, proteine 6 g, sare 0,19 g.
Spring rolls: 1 pachet de foi de orez, 50 g vermicelli de fasole mung (se inmoaie 20 minute in apa calda, se scurg si se taie in bucati de 4 cm), 4 ciuperci chinezesti uscate (se inmoaie 20 min in apa calda, se scurg, se indeparteaza coditele si se taie felii subtiri), 1 lingura de frunze de coriandru (taiate marunt), 1/2 lingurita de usturoi (taiat marunt), 50 g muguri de bambus (taiati marunt), 1 ceapa (taiata marunt), 1 morcov mic (taiat marunt), 1 frunza de varza alba (taiata marunt), 100 g muguri de soia (taiati marunt), 125 g carne de porc sau vita (taiata bucati), 4 lingurite de sos de peste, ulei vegetal de prajit. Inmuiati foile de orez in apa rece si puneti-le pe un servet de bucatarie umed. Amestecati ciupercile si vermicelli cu legumele si carnea, adaugati sosul de peste si usturoiul. Amestecati bine. Puneti o portie de amestec pe o foaie de orez, intoarceti capetele foii si rulati-o. Fixati bine capetele ruloului. Incalziti uleiul in tigaie sau wok. Prajiti 3 sau 4 rulouri in uleiul fierbinte pana cand devin aurii. Scurgeti rulourile de ulei si asezati-le pe o hartie de bucatarie absorbanta. Serviti rulourile pe o farfurie ornata cu frunze de coriandru sau de patrunjel, cu sos chili.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Tara de origine: Thailanda.
Producator: Heuschen & Schrouff OFT B.V., Olanda.
Imagine cu sugestie de prezentare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.